Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Καφές αδυνατίσματος!

Όταν βλέπω διαφημίσεις στην τηλεόραση που λένε πόσο θαυματουργά είναι τα προϊόντα που έχουν και πόσο αδυνατίστικα είναι, πέφτω απ'τα γέλια! Είναι αντίδραση επειδή δεν γουστάρω να παίζουν με τον πόνο μου και την νοημοσύνη μου! 
Το Σάββατο είχαμε πάει επίσκεψη με τον άντρα μου για καφέ σε φιλικό μας ζευγάρι. Τα πιτσιρίκια τους είχαν βρει ως παιχνίδι να το παίζουν σερβιτοράκια με τα μπλοκάκια τους και να έρχονται να μας παίρνουν παραγγελία για φαγητό! Ειλικρινά μας έτρεχαν τα σάλια απ'όσα παραγγέλναμε και καλά! Εν τέλει βρεθήκαμε να τσιμπολογάμε λουκανικάκια στο τηγάνι, με τομάτα, φέτα και τυροκαφτερή και ήρθαμε και την κάναμε ταράτσα απ'το τίποτε! Φανταστείτε τώρα μια εικόνα... 3 χοντροί κι 1 αδύνατος κι αυτός ο άντρας μου (ο οποίος έχει βάλει περίπου 10 κιλά απ'όταν ήμασταν στο χωριό κι εγώ αναρωτιέμαι που τα έχει βάλει) να κρατάμε την κοιλιά μας απ'το πρήξιμο!
Αφού κάποτε χωνέψαμε για λίγο με ρωτάει η Τόνια: "ρε συ Μαρία, αυτός ο καφές που διαφημίζεται στην τηλεόραση, λες να κάνει τίποτε"; Την κοιτάζω καλά καλά στα μάτια και της απαντάω: "κακό στην τσέπη"! Της εξήγησα πως αν όλα ήταν τόσο θαυματουργά δεν θα υπήρχε άνθρωπος παχουλός στον κόσμο. Είναι δυνατόν να σαβουρώνεις τα πάντα καθημερινά και να περιμένεις να δεις τον εαυτό σου σαν μπακαλιάρο παστό, πίνοντας καφέ, τσάι ή καταπίνοντας βατομουροχαπάκια; Και για κάτσε βρε συ φιλενάδα, πρόσεξες τι λέει η διαφήμιση: "ακολουθώντας ισορροπημένη διατροφή και πίνοντας ένα καφεδάκι την ημέρα..." κλπ κλπ... που και τον κανονικό καφέ να πιεις αφού κάνεις ισορροπημένη διατροφή θα χάσεις κιλά! 
Δεν γίνεται τώρα γυναίκες κοντά μεσήλικες να ψαχνόμαστε για τέτοια ματζούνια! Ξέρεις τι είναι το σωστό: με μέτρο το φαγητό και άσκηση. Το λένε όλοι... ακόμη κι ο Μπάμπης ο Σουγιάς!!! :D

post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons