Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τομάτες γεμιστές με τόνο

85 θερμίδες η τομάτα 


Υλικά

4 μεγάλες τομάτες
75 γρ. μαγιονέζα λάιτ
2 κονσέρβες των 198 γρ. τόνο σε νερό, στραγγισμένο
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη
2 κγ άπαχο γιαούρτι
Αλάτι - πιπέρι
Πράσινα φύλλα για γαρνίρισμα

Ετοιμασία
Κόψτε μια λεπτή φέτα από τη βάση κάθε τομάτας για να σταθεροποιηθεί. Επίσης κόψτε ένα καπάκι από την κορυφή της καθεμιάς. Μ' ένα κουταλάκι αδειάστε τις και βάλτε τους λίγο αλάτι. Βάλτε τον τόνο σ' ένα μπολ και μ' ένα πιρούνι λιώστε τον βάζοντας του συγχρόνως την μαγιονέζα, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού.
Ανακατέψτε πολύ καλά ή βάλτε τα στο μπλέντερ. Προσθέστε ακόμη την πιπεριά και το γιαούρτι και πιπερώστε. Μοιράστε τη γέμιση στις τομάτες και γαρνίρετε με τα πράσινα φύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons