Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συνταγές με ισοδύναμα;

Κατ' αρχήν καλή σαρακοστή!
Εδώ και κάτι μέρες όπως θα έχετε  προσέξει αναρτώ διάφορες συνταγές που είναι διαιτητικές και μετράνε ισοδύναμα. Προέρχονται από βιβλία μαγειρικής και βιβλιαράκια των γουέιτ γουότσερς όπως ήταν πολύ παλιά πριν από το σύστημα πόντων. Δεν έχω βάλει ακόμη φωτογραφίες απ' τα φαγητά ή τα γλυκά γιατί σκέφτομαι να τις δοκιμάσω και να αναβαθμίσω κάθε ανάρτηση με δικές μου εικόνες!
Η διατροφή με ισοδύναμα είναι αρκετά καλή, αρκεί κανείς να έχει την υπομονή για να την μάθει. Υπάρχει ισορροπία και ποικιλία, αυτό είναι το σίγουρο. Υπομονή και πειθαρχία όμως, μπορεί κανείς να βρει ώστε να την ακολουθήσει πιστά; 
Αν σας ενδιαφέρει σαν ιδέα, ορίστε το βασικό πλάνο. Το weight down ήταν πρόγραμμα του Bodyline πολύ πολύ παλιά και βασιζόταν πάνω στο πρόγραμμα του πολύ πολύ παλιού γουέιτ γουότσερς. Τις συνταγές μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις ποσότητες του weight down αλλά μπορείτε να τις αφήσετε κι όπως είναι, μιας και το γουέιτ γουότσερς στις πρωτεϊνούχες τροφές είναι πιο γαλαντόμο, όπως και σε κάποιους υδατάνθρακες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons