Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Δευτέρα 8-10-07

Το Σαββατοκύριακο έλειπα για δουλειές, αλλά παρόλα αυτά πρόσεξα την διατροφή μου. Δεν είχα μαζί μου ζυγαριά κι έτσι δεν σημείωσα τις  ημερήσιες θερμίδες.

Όπως και να'χει είχα απώλεια επίσης ενός κιλού!

3 σχόλια:

  1. Σουμα ολες οι μερες απο την προηγουμενη φορα.

    1 Βδομαδα με μονο 2 τσιγαρα μου με κερασε καφρος φιλος. Το Σαββατο αυτα, μετα απο κατι ρακες και αφου επαιζα καμια ωριτσα σε χωρο που ειχε φρεσκο βερνικι. Οι αντιστασεις δηλαδη απο καθαρα μη ελεγχομενους παραγοντες απο μενα ειχαν παει μηδεν. Παρασκευη Κυριακη και σημερα καθαρος και χωρις πατς.
    Μονο μασαω τσιχλες σα τη γελαδα.

    Εχω βρει ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ δικαιολογια για τα 2 τσιγαρα. Δεν εκανα τοσο κακο, δεδομενου οτι θα μπορουσα να εχω κανει ενα μπαρμπεκιου και να ειμαι πανω στη θρακα κανενα τριωρο και να κανω χειροτερο κακο στα πνευμονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 τσιγάρα μες την βδομάδα; Σιγά το έγκλημα! Μια χαρά τα πας και βρίσκω ότι έχεις την θέληση να απεξαρτηθείς απ' τον καπνό! Το ρημάδι σκέτο ναρκωτικό είναι για όσους είναι θεριακλήδες! Σκέφτηκες να αρχίσεις το γυμναστήριο; Αυτό ίσως σε βοηθήσει να βελτιώσεις περισσότερο την φυσική σου κατάσταση. Δοκίμασε το περπάτημα για αρχή! Εκεί καταλαβαίνεις το καλό που σου κάνει η ελεγχόμενη στέρηση! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζάβαλε στην λίστα με τα επιδόρπια δίπλα έβαλα ένα λινκ με τον τίτλο: κόφτε το κάπνισμα. Ρίξε μια ματιά. Θα το βρεις ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!