250 γρ. βούτυρο
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 γιαούρτι αγελάδος (με λίγα λιπαρά)
6 ΚΣ υποκατάστατο ζάχαρης
5 αυγά
Ξύσμα πορτοκαλιού
Ετοιμασία
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με το υποκατάστατο ζάχαρης στη μεσαία σκάλα. Προσθέστε τα αυγά, το γιαούρτι (ενώ συνεχίζετε το χτύπημα), το ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος το αλεύρι. Βουτυρώστε μια μεγάλη φόρμα, ρίξτε το μείγμα και ψήστε για 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!