Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έξυπνη βερμούδα για χαζούς καταναλωτές!



Δηλαδή πόση εξυπνάδα μπορεί να έχει ένα ρούχο; Πήξαμε στις έξυπνες ύλες καιρός να τους μετρήσουμε το iq τους, γιατί το ανθρώπινο αγγίζει το όριο της χαζομάρας!

Έχει τώρα κάτι μέρες που προβάλλεται στην τηλεόραση η "έξυπνη βερμούδα" που προκαλεί απλώς εφίδρωση κι ότι τάχα σε μαζεύει! Μπορείς μάλιστα να την φοράς και στο γυμναστήριο! Αυτό το τελευταίο μάλιστα μου βάρεσε καμπάνες -όχι κουδουνάκια- γιατί αν φορέσεις αυτό το ρούχο και πας και γυμναστείς το σίγουρο είναι πως μετά από μια ώρα θα σε μαζεύουν με φορείο, λόγω αφυδάτωσης. Δεν γίνεται ρε άνθρωποι να φοράς κάτι τέτοιο να γυμνάζεσαι 1-2  ώρες συνέχεια και να μην πίνεις κουβάδες με νερό. Εδώ στη σάουνα μπαίνεις και δεν αντέχεις πάνω από μισή ώρα. Θυμάμαι μας έλεγαν -όταν πήγαινα κάποτε γυμναστήριο- να μπαίνουμε ανά 10λεπτο και να πίνουμε 1-2 ποτήρια νερό πριν μπούμε. Δεν γίνεται λοιπόν να χαθούν πόντοι με ένα τέτοιο προϊόν. Με καθαρή εφίδρωση χάνεις μεν πόντους αλλά όταν πιεις νεράκι του Θεού, να'τοι στην θέση τους πάλι! 
Για να γίνει το θαύμα πρέπει να δουλέψει ο εγκέφαλος σωστά ώστε να δίνουμε στο σώμα μας σωστή τροφή και να γυμνάζουμε το σώμα μας για δύναμη κι εκτόνωση. Όλα τα υπόλοιπα λοιπόν, είναι απλώς άχρηστα.

Κατανοούμε το γεγονός πως ψάχνεται χαζούς καταναλωτές που περιμένουν το απόλυτο θαύμα για να χαθούν ως διά μαγείας τα κιλά! Πρέπει όμως κι εσείς να κατανοήσετε πως υπάρχουν κι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι με τα κιλά τους και που έχουν σκορπίσει πολύ χρήμα για να δουν τον εαυτό τους αδυνατισμένο στο παρελθόν, αλλά πλέον... η κατσίκα δεν μασάει ταραμά, με όσους και καλά πελάτες δείχνετε που ισχυρίζονται πως δοκίμασαν το προϊόν και έμειναν κατευχαριστημένοι!

Σας παρακαλούμε βάλτε τέλος στις "εξυπνάδες"... Το πολύ το κυρΕλέϊσον το βαριέται κι ο παπάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons