Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Το θετικό του χειρουργείου μου!

Μετά από ένα μήνα και μετά από μεγάαααλο φαγοπότι, σχεδόν ανεξέλεγκτο, ανέβηκα  στη ζυγαριά να δω τι συμβαίνει! Προ χειρουργείου με τόσα που έχω κατεβάσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είχα πάρει το ελάχιστο 10 κιλά, ενώ τώρα απλά πήρα 600 γραμμάρια που κι αυτά απλώς ενδεικτικά είναι, γιατί μια χάνονται και μια έρχονται! Το θετικό λοιπόν του τύπου του χειρουργείου μου είναι αυτό: δεν αφήνει περιθώρια να πάρεις κιλά, γιατί ότι άχρηστο βάζεις στο στομάχι αυτό θα βγει!

Εξήγηση: όταν λέω "μεγάαααλο φαγοπότι" μην φανταστείς πως βάζω την πιατάρα με  το φαγητό και καταβροχθίζω, εννοώ πως τρώω τροφές που λιώνουν στο στόμα και κατά συνέπεια κατεβαίνουν με μεγάλη ευκολία... αυτές που δεν πρέπει: γλυκά (ευτυχώς όχι όλα), μπισκότα, κρέμες, παγωτά... Κι όλο αυτό γιατί ένιωθα έντονη την ανάγκη να φάω γλυκό. Χθες ήταν μια μέρα ήρεμη χωρίς να το παρακάνω. Γλυκό έφαγα μόνο το πρωί με τον καφέ μου, ένα ατομικό κεκάκι. Από κει και πέρα προτίμησα τα φρούτα στις σωστές ώρες. Και βγήκε η μέρα όμορφα! Ελπίζω και σήμερα να κυλήσει το ίδιο καλά! 
Και θέλω να ελπίζω πως το καλοκαίρι αυτό θα  χαθούν και όσα κιλά πρέπει για να μπω στην κατηγορία του φυσιολογικού σε κιλά ανθρώπου - μέχρι στιγμής θεωρούμαι υπέρβαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons