Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

WW Χορτόσουπα

ΥΛΙΚΑ
⅔ φλ. καρότα σε φέτες
½ φλ. κρεμμύδι σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδου, λιανισμένες
3 φλ. ζωμό άπαχο (βοδινό, κοτόπουλου ή λαχανικών)
1½ φλ. λάχανο πράσινο σε κύβους
½ φλ. φασολάκια
½ φλ. κολοκυθάκια σε κύβους
1 ΚΣ τομάτα πελτέ
½ κγ βασιλικό αποξηραμένο
¼ κγ ρίγανη
¼ κγ αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψεκάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος και σωτάρουμε  τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν για 5' περίπου.
Προσθέτουμε το ζωμό, το λάχανο, τα φασολάκια, τον πελτέ, το βασιλικό, τη ρίγανη και το αλάτι. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 15' περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.
Ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια και βράζουμε για άλλα 3'-4'. Σερβίρουμε τη σούπα καυτή.

Μερίδες: 4 (1 φλ. ανά μερίδα)
ΠΟΝΤΟΙ: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons