Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Σαλάτα "μούλτι"

Μερίδες: 2


Υλικά
2 κουτ. λάδι
Λίγο χυμό λεμόνι
Αλάτι-πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Σπανάκι ή μαρούλι ή ρόκα
1/2 φλ. καρυδόψιχα ή κρουτόν ή γαρίδες βρασμένες ή φακές βρασμένες ή ρεβίθια βρασμένα

Μέθοδος
Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε το λάδι, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο κι αφήνουμε για λίγο. Πλένουμε καλά το λαχανικό της επιλογής μας, κρατάμε τα πιο τρυφερά φύλλα και κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα ή κρουτόν ή  κλπ.. Προσθέτουμε την σάλτσα που φτιάξαμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons